FR
FR
gossie - ontdek ons vakmanschap

Over ons

Generaties passie en vakmanschap

Bij Gosseye rekent u op drie generaties traditie in innovatie. Vooruit kijken en de nieuwigheden opsporen, is al sinds 1946 een prioriteit. Met het oog op de beste kwaliteit. Zo groeiden we uit tot experts in de wereld van verwarming, ventilatie, airconditioning (HVAC) en sanitair. Ons doel? Het optimaliseren van de technische processen in uw onderneming. Maximaal comfort en minimaal verbruik zijn daarbij essentieel. Daarom blijven we steeds up-to-date van de nieuwste alternatieve, duurzame energiebronnen en energie- en waterrecuperatietechnieken.

Contacteer ons

Partners doorheen het hele proces

Om de Gosseye-kwaliteit te garanderen, zetten we tijdens elke stap van het proces opgeleide en ervaren medewerkers in. Gosseye biedt een totaalpakket, gerealiseerd door een dertigtal werknemers en een sterk netwerk van betrouwbare partners.

De optimalisatie van de technieken in uw bedrijfsgebouw start al in de conceptfase. We zetten onze ingenieurs in ons concept- en studiebureau aan het werk met metingen en plannen die onze techniekers vervolgens realiseren.

En daar houdt het niet op. Gosseye gaat partnerships aan op lange termijn. We begeleiden u bij de ingebruikname en bieden onderhoudspakketten aan die de levensduur van uw installatie optimaliseren. We komen zelfs langs in het weekend, als dat mag.

Ontdek onze diensten